OmniGraffle

OmniGraffle Pro 6.1.3

Maak mooie en nuttige diagrammen

VOOR

  • Toepasselijke sjablonen
  • Veel kant-en-klare vormen
  • Importeert Visio (Windows) documenten

TEGEN

  • Overweldigend gebruikersinterface

Goed
7

Met deze evaluatieversie van de diagrammen-maker Omnigraffle produceer je visuele representaties van jouw schema's, structuren en ideeën. Door gebruik te maken van een breed bouwpakket creëer je bijvoorbeeld toernooischema's, businessplannen of posters voor een feestje.

Bij het aanmaken van een nieuw document heb je de keuze uit sjablonen die geschikt zijn voor jouw plan. Denk hierbij een schoolbord-sjabloon voor een lesplan of een wolken-sjabloon voor een brainstorm-diagram. Omnigraffle staats barstens vol van de panelen waarmee je teksten, vormen en flexibele verbindingspijlen invoegt en bewerkt. Zo heb je ook allerlei categorieën speciale vormen die je makkelijk je document insleept. Deze variëren van meubels en landkaarten tot het periodieke systeem en elektrische schakelingen.

Omnigraffle bevat veel functies en is dan ook zeker in het begin niet eenvoudig te begrijpen. Hierdoor is het soms ook moeilijk om in te schatten hoe goed alles werkt. Zo is het mogelijk om met één klik de elementen van je document te herschikken in een logische indeling. Omnigraffle maakt hierbij achter de schermen, schijnbaar, complexe wiskundige berekeningen. Bij een test op enkele simpele schema's hielp dit evenwel niet bepaald.

Omnigraffle applicatie biedt een uitgebreide verzameling gereedschap om duidelijke en aantrekkelijke diagrammen te maken. Aan 2 weken evaluatie heb je echter waarschijnlijk niet genoeg tijd om de potentie van het enigszins ingewikkelde Omnigraffle écht te leren kennen. Maar als je bereid bent tijd en geld te investeren, dan is het programma voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden van groot nut.

Meeste downloads Projectmanagement voor mac

Meer
OmniGraffle

Download

OmniGraffle Pro 6.1.3

Beoordelingen about OmniGraffle